Prijava

Vaša prijava

Grad Velika Gorica plaća troškove zamjene osobne iskaznice građanima koji žive na Trgu grada Vukovara

[]

vukovara

Građani koji žive na Trgu grada Vukovara i moraju promijeniti osobnu iskaznicu, u kojoj je navedena stara adresa Trg maršala Tita, Grad Velika Gorica refundirat će troškove izrade nove iskaznice u redovnom postupku.

Zbog preimenovanja trga i dodjele nove adrese i kućnog broja građani moraju podnijeti zahtjeve za izdavanje novih osobnih iskaznica, objavili su iz goričke gradske uprave.

Građani će pravo na refundaciju troškova izrade osobne iskaznice ostvarivati podnošenjem zahtjeva na propisanom obrascu zajedno sa svim potrebnim prilozima.

Zahtjevi se osobno predaju u pisarnici Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34 ili elektroničkom poštom na adresu pisarnica@gorica.hr

Grad Velika Gorica refundirat će i troškove nabave i postavljanja novih pločica s kućnim brojem.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Velike Gorice na 30. sjednici održanoj 30. studenog 2021. godine donijelo je Odluku o preimenovanju trga u naselju Velika Gorica, Gradska četvrt Vladimir Nazor kojom je dosadašnji Trg maršala Tita preimenovan u Trg grada Vukovara.

Stupanjem na snagu navedene Odluke, Državna geodetska uprava, Odjel za katastar Velika Gorica izvršila je u svojoj evidenciji upis imena trga.

 

Objava Grad Velika Gorica plaća troškove zamjene osobne iskaznice građanima koji žive na Trgu grada Vukovara pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.