Prijava

Vaša prijava

Fašnički program: Osvoji paket krafni i druge nagrade u igri “Pronađi maskotu, okini fotku”

[]

nagrade

Preuzimanjem ključeva grada službeno je proglašena Fašnička Republika i otpočeo je 113. Turopoljski fašnik. Iako zbog epidemioloških mjera neće biti tradicionalne fašničke povorke, očekuje vas bogat fašnički program. Možete osvojiti i vrijedne nagrade.

U tijeku je nagradni natječaj „Pronađi maskotu, okini fotku“. U njemu mogu sudjelovati svi koji do 25. veljače naprave najmanje tri fotografije s maskotama Turopoljskog fašnika – Pajcekom, Lukom i Žirom – koje su postavljene na devet fašničkih punktova u gradu.

Fotografije pošaljite u inbox Facebook profila Turopoljskog fašnika i očekujte paket krafni. Osim toga, automatski ulazite i u završni dio nagradnog natječaja budući da fotografije s najviše lajkova očekuju poklon-paketi velikogoričkih obrtnika i ugostitelja.

Završni dio ovogodišnjeg fašnika očekuje nas 26. veljače druženjem pod maskama. Od 16 sati u Parku dr. Franje Tuđmana zabavljat će nas fašnički bendovi, a uživo ćemo vidjeti i suđenje Princu Fašniku. Od 20 sati kreće spektakl uz Psihomodo pop i Davora Gopca.

Objava Fašnički program: Osvoji paket krafni i druge nagrade u igri “Pronađi maskotu, okini fotku” pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.