Prijava

Vaša prijava

Prognoza vremena servisa Yr.no za Veliku Goricu: Dolazi hladnije vrijeme, a nakon vikenda temperature padaju ispod ništice

[]

yr.no velika gorica

Jedan od najpoznatijih svjetskih meteoroloških servisa norveški Yr.no predviđa sljedećih dana povratak hladnijeg vremena u Veliku Goricu i okolicu. Još jučer je tijekom dana bilo ugodno i temperatura zraka je prelazila 15 stupnjeva Celzijevih, a to, prema dostupnim prognozama, nećemo vidjeti u sljedećih desetak dana.

Već bi današnji dan trebao biti hladniji, temperatura zraka u našem gradu, prema servisu Yr.no, ne bi trebala biti viša od osam stupnjeva, a popodne i navečer, između 15 i 20 sati, mogla bi obilježiti i kiša. Oborina na našem području nakon toga, predviđaju Norvežani, ne bi trebalo biti do sljedećeg četvrtka.

Subota će biti oblačna, najniža dnevna temperatura bit će nešto viša od nule, a dnevna će doseći 7 stupnjeva. Slične temperature mogu se očekivati i u nedjelju, ali će tijekom dana biti i sunčanih razdoblja.

Nakon toga slijede još nešto hladniji dani. Temperature će se noću i ujutro spuštati ispod ništice, u utorak i srijedu i do minus četiri Celzijeva stupnja. Tijekom dana živa u termometru u Velikoj Gorici skočit će u pozitivu, najviše u srijedu kada bi trebala doseći i devet stupnjeva.

Veljača-prevrtača, kaže stara narodna izreka, a ona bi se, sudeći prema prognozama servisa Yr.no, mogla obistiniti i sljedećih dana. Dakle, topliju garderobu, kapute, a za zimogroznije i šalove i rukavice još uvijek ne treba spremati u ormare…

Objava Prognoza vremena servisa Yr.no za Veliku Goricu: Dolazi hladnije vrijeme, a nakon vikenda temperature padaju ispod ništice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.