Prijava

Vaša prijava

Turopoljski fašnik bliži se kraju: Psihomodo zagrijao brojne Velikogoričane

[]

psihomodo

Ovgodišnji 113. Turopoljski fašnik približio se kraju. Ostalo je samo da se Princu Fašniku presuda pretvori u djelo, a to će se dogoditi u utorak, kad će biti spaljen na lomači. Presuda je rezultat nezadovoljstva Princeze, Luka, Pajceka i Žira na koji je način Princ u ova posljednja tri tjedna trošio novac. Shvatili su da sve što radi, radi isključivo za svoju korist. Stoga mu je Princeza otela ključeve grada i odlučila ih vratiti gradonačelniku, a njemu pročitati osuđujuću presudu.

U Parku dr. Franje Tuđmana u subotu poslijepodne za najmlađe je bilo pregršt zabave, a oni malo stariji okupili su se oko pozornice ispred Pučkog otvorenog učilišta s koje su dopirali domaći i strani rock-evergreeni.

Sve je kulminiralo nešto prije 21 sat kad su binom zagospodarili Psihomodo pop i Davor Gobac. Svojim su hitovima itekako ugrijali brojnu, ali promrzlu publiku. Sat i pol čistog glazbenog užitka za spuštanje zastora na ovogodišnji, ali zbog epidemioloških mjera, ipak zakinuti fašnik.

psihomodo

Objava Turopoljski fašnik bliži se kraju: Psihomodo zagrijao brojne Velikogoričane pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.