Prijava

Vaša prijava

Mladi gorički sportaši na prijemu kod gradonačelnika Ačkara: Svi sportovi su jednako bitni

[]

sportaši

Gradonačelnik Krešimir Ačkar primio je u ponedjeljak mlade goričke sportaše koji su osvojili brojne medalje na različitim natjecanjima. Među njima su bili Nina Vuković iz Maraton kluba Velika Gorica, Jelena Buchberger iz Badminton kluba Velika Gorica, Leo Herić, Elena Pleša i Mateo Tomašić iz Judo kluba Pinky, Vita Tot, Noa Goleš, Ema Tot, Andrija Fabijančić iz SPK Vega, Nikola Kos iz Šahovskog kluba Polet te Borna Kompes iz Judo kluba Kokica.

sportaši

sportaši

– Sjajni su mladi sportaši koji uspješno predstavljaju Veliku Goricu i velikogoričke klubove i na nacionalnim i na međunarodnim natjecanjima. Zaslužili su da ih primimo i prigodno nagradimo – kazao je gradonačelnik i poručio da su svi sportovi jednako bitni.

– Vaši rezultati su impresivni, a bitno je istaknuti kako ste u najmanju ruku prvaci Hrvatske u sportu kojim se bavite. Imamo olimpijskih medalja, europskih i svjetskih priznanja. Samo vi znate koliko ste truda uložili i koliko ste morali, za razliku od vaših vršnjaka, odreći se svega da bi došli do svog hvalevrijednog rezultata – kazao je gradonačelnik Ačkar.

Zajednica sportskih udruga Grada Velike Gorice ima više od 4.500 natjecatelja i oko 6.500 tisuća sportaša.

sportaši

Objava Mladi gorički sportaši na prijemu kod gradonačelnika Ačkara: Svi sportovi su jednako bitni pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.