Prijava

Vaša prijava

Predstavljen Ljetopis Grada Velike Gorice: Donosi pregled svih najvažnijih događaja iz prošle godine

[]

ljetopis

Ljetopis Grada Velike Gorice svečano je predstavljen u utorak u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta.

Ljetopis donosi mnoštvo priloga o događajima iz 2021. godine kao i iz prošlosti našega grada i okoline. Ovaj broj je velikim dijelom posvećen tridesetoj obljetnici početka Domovinskog rata kao i događajima koji su povezani uz to. Tu su i crtice iz povijesti i kulturne baštine, uređenje vrtova, revitalizacija i poboljšanje uvjeta života kao i sportski događaji te prisjećanje na ljude koji su obilježili život našega grada u svakom pogledu.

Raznovrsnim prilozima o najznačajnijim događajima iz 2021. godine i temama vezanima za prošlost našega kraja i u ovom novom broju, doprinijeli su eminentni autori, ljudi od struke.

Ravnateljica Pučkog učilišta Anita Pišković istaknula je kako su se trudili predstaviti sva važna događanja iz prošle godine koja treba zabilježiti.

– Koliko je Ljetopis važan pokazuje i to što studenti upravo u njemu traže informacije za svoje radove – kazala je ravnateljica.

ljetopis
Foto: Pučko otvoreno učilište

Na promociji su se okupili brojni gosti iz javnog života našeg grada. Ljetopis od danas možete kupiti na blagajni Učilišta.

ljetopis
Foto: Pučko otvoreno učilište

ljetopis

Objava Predstavljen Ljetopis Grada Velike Gorice: Donosi pregled svih najvažnijih događaja iz prošle godine pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.