Prijava

Vaša prijava

Najveće uskrsnice u Hrvatskoj stižu goričkim umirovljenicima: Isplata počinje u ponedjeljak u Fini

[]

uskrsnice

Velikogorički umirovljenici koji primaju mirovinu do 2.000,00 kuna, od ponedjeljka u Fini mogu podignuti svoju uskrsnicu koju im isplaćuje Grad Velika Gorica.

Umirovljenicima koji primaju mirovinu do 1.000,00 kuna bit će isplaćena uskrsnica od 800,00 kuna. Umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1.000,01 kune do 2.000,00 bit će isplaćena uskrsnica od 400,00 kuna. Uskrsnice će se isplaćivati do 30. travnja.

Među pedesetak hrvatskih gradova koji su ove godine odlučili pomoći kućne budžete svojih umirovljenika, Velika Gorica se ističe kao grad koji je izdvojio najviše novca. Novčana pomoć u drugim gradovima najčešće iznosi između 200 i 400 kuna.

Mjerilo za isplatu predstavlja iznos u stavci ″mirovina″, bez zaštitnog dodatka ili drugog doplatka.

Pravo na uskrsnicu imaju i korisnici nacionalne naknade koji imaju prebivalište na području Grada Velike Gorice. Oni će dobiti 800,00 kuna.

Kako bi preuzeli uskrsnicu umirovljenici odnosno korisnici nacionalne naknade moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv njihov OIB.

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika odnosno korisnika nacionalne naknade, uskrsnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika uskrsnice.

 

Objava Najveće uskrsnice u Hrvatskoj stižu goričkim umirovljenicima: Isplata počinje u ponedjeljak u Fini pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.