Prijava

Vaša prijava

Za zaštitne radove na goričkim župama Grad Velika Gorica daje 300.000 kuna

[]

župama

Grad Velika Gorica poziva župe da se jave kako bi dobile sredstva za izvođenje zaštitnih radova na kulturnim dobrima u svojem vlasništvu. Prednost imaju programi i projekti obnove u potresu oštećene kulturne baštine. Za provedbu programa u gradskom proračunu osigurano je 300.000 kuna.

Zaštita i održavanje kulturnih dobara u vlasništvu velikogoričkih župa dio je Programa javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2022. godinu.

Grad Velika Gorica i župe zaključit će ugovore o sufinanciranju zaštitnih radova na kulturnim dobrima, za one programe/projekte koji prema mišljenju Kulturnog vijeća Grada Velike Gorice udovoljavaju zahtjevima da budu uvršteni u Program javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2022. godinu, navode iz goričke gradske uprave.

Prijedlozi programa/projekata prijavljuju se preko Prijavnice za predlaganje programa zaštitnih radova na kulturnim dobrim

Rok za dostavu prijedloga je 11. svibanj 2022. godine.

Objava Za zaštitne radove na goričkim župama Grad Velika Gorica daje 300.000 kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.