Prijava

Vaša prijava

Šansa za poduzetnike početnike: Javite se na natječaj za korištenje prostora i usluga “Startup VG inkubatora“

[]

startup vg

Grad Velika Gorica raspisao je javni poziv namijenjen poduzetnicima početnicima za korištenje prostora i usluga “Startup VG inkubatora“. Radi se o programu poticanja poduzetništva kojim grad nudi početnicima u biznis svijetu, kako se ističe u pozivu, korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća.

Poduzetnicima početnicima se u ”Startup VG inkubatoru“ nudi korištenje radnih jedinica prosječne površine 5 metara četvornih i zajedničkih postorija (prezentacijska dvorana, prostor za druženje, soba za sastanke, čajna kuhinja, sanitarni čvor). Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljen te pokriven optičkim internetom. Ukupna površina prostora je 200 četvornih metara i namijenjen za uredsko poslovanje, različite oblike poslovnog savjetovanja i povezanih usluba, a može se uzeti na korištenje jedna ili više slobodnih radnih jedinica (jednu radnu jedinicu može koristiti jedna osoba).

Mjesečna cijena najma jedne radne jedinice je 250 kuna, dvije jedinice 400 kuna, a ako jedna tvrtka unajmi tri radne jedinice mjesečni najam iznosit će 500 kuna. U cijenu je uračunat PDV i svi povezani režijski troškovi. Poslovni prostori daju se u najam od najmanje tri do najviše 12 mjeseci s mogućnošću produljenja.

Sve detalje ovog natječaja i kriterije za bodovanje možete pogledati OVDJE.

Natječaj za “Startup VG inkubator“ bit će trajno otvoren, a provodi se sustavom online prijave. Podsjetimo, poduzetnicima početnicima smatraju se oni poduzetnici koji posluju najviše tri godine.

 

Objava Šansa za poduzetnike početnike: Javite se na natječaj za korištenje prostora i usluga “Startup VG inkubatora“ pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.