Prijava

Vaša prijava

Objavljene detaljne upute za upise u goričke dječje vrtiće i program predškole

[]

dječje

Sljedeći tjedan počinju prijave za upis djece u dječje vrtiće. Prijavu možete podnijeti od 12. do 20. svibnja isključivo preko aplikacije „e-Upisi“ na poveznici https://e-upisi.hr/.

– Ovaj novi sustav upisa provodi se u suradnji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva i Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a u okviru projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ financiranom iz Europskog socijalnog fonda – objavili su iz gradske uprave.

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodna je važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani sigurnosne razine 2. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani. U samo iznimnim okolnostima, ukoliko ne raspolažete računalnom opremom potrebnom za upis, možete se obratiti administratoru vrtića u kojem želite ostvariti upis.

Za podnošenje zahtjeva uz pomoć administratora na računalnoj opremi u vrtiću obavezno je unaprijed telefonski dogovoriti termin.

Zahtjev za upis djeteta može se podnijeti isključivo elektronskim putem u dva dječja vrtića.

Postupak prijave u nove dječje vrtiće – VG Goričanka i Mala Buna

Početkom pedagoške godine 2022/23. otvaraju se dva nova dječja vrtića i to u zgradi VG Goričanke i u Maloj Buni. Postupak prijave za ove dječje vrtiće razlikuje se od prijava za druge vrtiće.

Zainteresirani roditelji prijavljuju djecu u ove vrtiće na način da ispunjen, potpisan i skeniran Zahtjev za upis djeteta predaju elektroničkom poštom na adresu: djeca@gorica.hr. Uz Zahtjev je potrebno priložiti skenirane dokumente navedene u Zahtjevu. Zahtjev se smatra predanim nakon dobivene povratne informacije o primitku.

Program predškole organiziran je u dječjim vrtićima Ciciban, Lojtrica, Velika Gorica i Žirek. Provodi se od listopada 2022. do svibnja 2023. godine, obvezan je i besplatan za roditelje.

Prijava za upis provodi se za djecu u godini pred polazak u školu, a za djecu pripadnike nacionalnih manjina (odnosno djecu kojima hrvatski jezik nije materinski jezik) i djecu s teškoćama u razvoju dvije godine pred polazak u školu.

Natječajnu dokumentaciju za upis u program predškole roditelj/skrbnik šalje u odabrani dječji vrtić putem elektroničke pošte na adresu vrtića. Zahtjevi za upis mogu se preuzeti na mrežnim stranicama dječjih vrtića.

Detaljne upute o upisima možete pronaći ovdje.

Objava Objavljene detaljne upute za upise u goričke dječje vrtiće i program predškole pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Dani krašićkog kraja 2022.