Prijava

Vaša prijava

Slavni multi-instrumentalist James Morrison uz pratnju Jazz orkestar HV-a zatvara Brass festival

[]

morrison

Ovogodišnji 16. Brass festival zatvorit će australski multi-instrumentalist James Morrison koji će u subotu, 7. svibnja održati koncert u Dvorani Gorica u 20 sati. Morrison će nastupiti uz pratnju Jazz orkestra Hrvatske vojske, pod ravnanjem bojnika Davora Dropuljića.

Po svim mogućim standardima Morrison je virtuoz. Osim trube, svira trombon, klavir, saksofon i kontrabas. Svirati je počeo sa šest godina, a od 13. godine profesionalno je nastupao u eminentnim noćnim klubovima.

Nastupao je na svim većim jazz festivalima, osvojio je mnoge nagrade te se nalazi u australskoj Jazz kući slave. Zaslužio je nekoliko počasnih doktorata, otvarao je Olimpijske igre, svirao za englesku kraljicu Elizabetu te američke predsjednike. U Guinnesevu knjigu rekorda upisan je kao dirigent najvećeg orkestra na svijetu.

Jazz orkestar HV-a Velikogoričanima je dobro poznat jer je u više navrata nastupao u našem gradu. Ostvario je suradnju s mnogim eminentnim izvođačima hrvatske glazbene scene što, unatoč imenu, pokazuje svu raznolikost njegova repertoara.

iz Pučkog učilišta poručuju da je ostalo još nešto karta koje možete kupiti na blagajni Učilišta ili online.

morrison

 

 

Objava Slavni multi-instrumentalist James Morrison uz pratnju Jazz orkestar HV-a zatvara Brass festival pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Dan otvorenih vrata