Prijava

Vaša prijava

Tjedna vremenska prognoza: Čeka nas puno sunca, ali jedan dan bi moglo pokvariti nevrijeme s kišom i grmljavinom

[]

prognoza

Šire zagrebačko i velikogoričko područje čeka gotovo savršen proljetni tjedan prepun sunčanog vremena i temperatura koje će povremeno biti poput ljetnih. Tu idilična tjedna vremenska prognoza moglo bi se pokvariti u utorak.

Današnji dan na našem području trebao bi biti, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda, gotovo ljetni. Evo što predviđaju meteorolozi: Pretežno sunčano. Poslijepodne na širem zagrebačkom području moguć lokalni pljusak. Puhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura zraka od 12 do 15, a najviša dnevna oko 30 ° Celzijevih.

Temperatura zraka u utorak ostaje na dotadašnjim razinama, ali bi sunce mogli prekriti oblaci. Oko podneva, prema trenutačnim podacima, moglo bi na našem području početi nevrijeme praćeno grmljavinom i jačim vjetrom. Oborine su moguće i u utorak navečer.

Ostatak tjedna trebao bi biti idealan. Najviše dnevne temperature kreću od 21 stupanj u srijedu i rastu do 27 stupnjeva u petak. Svih dana nebo će biti vedro, tek povremeno je moguća naoblaka.

Slijedi, naravno, subota za koju prognoza kaže da bi mogla biti ljetno vruća s najvišim temperaturava nešto iznad 30 stupnjeva Celzijevih. Tog dana navečer mogla bi početi i kiša, koja će se nastaviti i u nedjelju.

Kiša bi na velikogoričkom području mogla početi baš usred posljednjeg kola Prve HNL u kojem na našem Gradskom stadionu HNK Gorica dočekuje Osijek (subota, 19 sati).

No, to su trenutačna predviđanja koja bi se, s prikupljanjem novih podataka o vremenu, mogla i promijeniti.

Objava Tjedna vremenska prognoza: Čeka nas puno sunca, ali jedan dan bi moglo pokvariti nevrijeme s kišom i grmljavinom pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.