Prijava

Vaša prijava

Zbog radova od četvrtka se izmješta stajalište za linije 286 i 330 na goričkom autobusnom kolodvoru

[]

stajalište

Zbog izgradnje toplovodne mreže dio zapadnog dijela Trga kralja Petra Krešimira IV u Velikoj Gorici od četvrtka, 26. svibnja od 8 sati do 10. lipnja privremeno će biti zatvoren. Promet će se odvijati sukladno postavljenoj privremenoj regulaciji prometa na terenu.

Za vrijeme radova početno-krajnje stajalište autobusne linije 330 i 268 privremeno će biti izmješteno na južni dio Trga kralja Petra Krešimira IV (od Ul. Stjepana Fabijančića Jape do Turopoljske ulice).

Odmah po završetku radova na Trgu kralja Petra Krešimira IV, planiraju se radovi na južnom dijelu Trga kralja Tomislava (iza Zagrebačke banke) i to od petka, 10. lipnja do 10. srpnja.

Ukoliko prvi dio radova na Trgu kralja P. Krešimira IV završi ranije, radovi na Trgu kralja Tomislava započet će prije predviđenog roka.

– Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu – poručili su iz goričke gradske uprave.

 

 

Objava Zbog radova od četvrtka se izmješta stajalište za linije 286 i 330 na goričkom autobusnom kolodvoru pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.