Prijava

Vaša prijava

Upaljen narančasti meteoalarm za naše područje: Neki Velikogoričani SMS-om dobili upozorenje da stiže nevrijeme

[]

nevrijeme

Stiže nevrijeme – zaštitite opremu! Upravo tako počinje SMS poruka koju su maloprije dobili Velikogoričani korisnici usluga Hrvatskog Telekoma. U poruci se nastavlja kako se danas očekuje nevrijeme, te se preporučuje isključivanje telefonskih i strujnih kabela iz utičnica.

SMS potvrđuje i upaljeni narančasti meteoalarm za šire zagrebačko i velikogoričko područje. U upozorenju na stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda se ističe:

Lokalno izraženi pljuskovi s grmljavinom. Vjerojatnost grmljavine > 70 %

BUDITE SPREMNI na jača grmljavinska nevremena koja mogu prouzročiti veliku štetu i zaštitite se od munja. Moguća su oštećenja na imovini te na drveću. Moguće su lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu.

Upozorava se da mogućnost grmljavinskog nevremena počinje već danas poslijepodne, a ono je na snazi do ponoći. Nema upozorenja za sutra.

Objava Upaljen narančasti meteoalarm za naše područje: Neki Velikogoričani SMS-om dobili upozorenje da stiže nevrijeme pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.