Prijava

Vaša prijava

Sutra opet stiže promjena vremena: Uživajte u današnjem lijepom vremenu, u ponedjeljak popodne moguće nevrijeme

[]

Promjena vremena u ponedjeljak opet stiže u naše krajeve, piše u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda. Stoga nije loše uživati u ovoj nedjelji koja bi trebala biti lijepa i sunčana.

Evo prognoze za danas:

Pretežno sunčano i vrlo toplo. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, ponajprije u okolnom gorju povremeno i s jakim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 29, na okolnom gorju oko 24 °C.

Evo i prognoze DHMZ-a za šire zagrebačko i velikogoričko područje za sutra:

U prvom dijelu dana pretežno sunčano. Popodne su na širem području grada uz mjestimice jak razvoj oblaka mogući pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar većinom slab, poslijepodne ponegdje umjeren, a uz pljuskove prolazno moguće i jak sjeverni i sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 13 do 16, a najviša dnevna oko 30 °C.

Zbog te prognoze za sutra je upaljen i meteoalarm za ovaj dio Hrvatske. To upozorenje odnosi se na ponedjeljak između 16 i 21 sat:

Lokalno su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom uz prolazno jak vjetar. Vjerojatnost grmljavine 50-70 %. BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom.

Posljednih dvadesetak dana obilježile su česte i nagle promjene vremena u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Objava Sutra opet stiže promjena vremena: Uživajte u današnjem lijepom vremenu, u ponedjeljak popodne moguće nevrijeme pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.