Prijava

Vaša prijava

Naš poznati nogometaš Marcelo Brozović krenuo u poduzetničke vode: Predstavio prvu kremu posebne namjene

[]

marcelo

Na police Ljekarni Zagrebačke županije u Velikoj Gorici stigla je krema brenda MB77 pod nazivom MB77 regenerirajuća krema za zglobove i mišiće s CBD-om. Iza imena branda MB77 krije se naš proslavljeni nogometaš Marcelo Brozović.

Radi se o novom proizvodu koji je idealan izbor za pomoć pri oporavku nakon treninga te se preporuča umasirati ga prije i nakon fizičkih aktivnosti. Nanošenje kreme intenzivno grije i revitalizira mišiće, dok masažom postižemo opuštanje istih, a poboljšava i cirkulaciju.

Marcelo Brozović kao profesionalni sportaš konstantno je suočen s velikim fizičkim naporima te svakodnevno koristi proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Upravo zbog toga došao je na ideju da i sam doprinese razvoju takvog proizvoda za vrhunske sportaše stvaranjem svog brenda MB77 što je i učinio u suradnji s tvrtkom Kirocorps.

marcelo

“Kod odabira proizvoda koje koristim najbitnije mi je da su prirodni, sigurni za upotrebu i da naravno djeluju. Upravo zato sam se i odlučio za ovaj poslovni potez jer je na tržištu nedostajalo ovakvih proizvoda. Proizvod je namijenjen vrhunskim sportašima, rekreativcima, ali i svima onima koji se suočavaju s bolovima u zglobovima i mišićima”, rekao je Marcelo.

Ovo je samo prvi proizvod koji je odlučio predstaviti te će nastaviti razvijati nove do kraja godine. Marcelo je kremu predstavio u suradnji s tvrtkom Kirocorps koja se bavi tretmanima za regeneraciju i oporavak, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca, a ujedno se bavi i tretmanima za njegu lica i tijela te će na istima koristiti upravo ovu kremu.

Kremu možete kupiti u Ljekarnama Zagrebačke županije u podružnici Zvonimirova 3 u Velikoj Gorici.

 

 

Objava Naš poznati nogometaš Marcelo Brozović krenuo u poduzetničke vode: Predstavio prvu kremu posebne namjene pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.