Prijava

Vaša prijava

Mladić na aute stavljao ukradene tablice pa točio gorivo po goričkim i zagrebačkim benzinskim, a onda bježao

[]

ukradene

Policija je dovršila je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom koji je na automobile montirao ukradene registarske oznake, a onda točio gorivo na benzinskim pumpama i bježao.

Policija sumnja da je mladi prijestupnik od ožujka pa do početka lipnja ove godine na vozila kojima bi se dovezao do benzinske prethodno montirao registarske oznake koje je prije toga ukrao. Mislio je, kažu iz policije, da će na taj način ostati neotkriven policijskim službenicima.

– U počinjenju djela koristio se vozilima marke Peugeot, Mercedes, Smart, a najčešće vozilom Ford Focus. U 15 navrata sumnja se, dovezao se do benzinskih postaja, najčešće na području Peščenice, Maksimira, Dubrave i Velike Gorice, natočio gorivo u vozilo ili u kanistre koje bi imao sa sobom i to u količinama od 20 pa sve do skoro 200 litara goriva u jednom slučaju, te bi se potom odvezao sa benzinske postaje bez plaćanja.

Osim krađe goriva, mladić je krao i parfeme iz trgovina.

– Sumnja se da je tijekom ožujka i travnja , na području Maksimira, Dubrave i Dugog sela u čak osam navrata iz trgovina, u kojima je iskoristio zauzetost zaposlenika, otuđio ukupno 27 parfema dok je u dva navrata iz trgovina otuđio 15 majica, izvijestili su iz policije.

Materijalna šteta prouzročena ovim djelima iznosi oko 47.410 kuna.

Sumnjiče ga za počinjenje 25 kaznenih djela krađe i 19 kaznenih djela krivotvorenje isprava.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Objava Mladić na aute stavljao ukradene tablice pa točio gorivo po goričkim i zagrebačkim benzinskim, a onda bježao pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.