Prijava

Vaša prijava

Luka Tarle, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica o aglomeraciji i izgradnji pročistača

[]

sdp

Gorički SDP organizirao je konferenciju za novinare zbog, kako kažu,kontinuiranog manipuliranja informacijama o projektu aglomeracije Velika Gorica što u javnosti što u Gradskome vijeću od strane onih koji upravljaju našim gradom“.

– Odlučili smo reći dosta! Praksu polovičnog, manipulativnog i krajnje neprofesionalnog izvještavanja gradskih vijećnika o projektu aglomeracije, HDZ-ova mašinerija nastavila je i na 7. sjednici Gradskoga vijeća Grada Velika Gorica. Nakon uzastopnog ignoriranja, izostanak odgovora HDZ-a na postavljena pitanja naših gradskih vijećnika na prethodnim sjednicama koje su znale potrajati i 12-ak sati, jučer smo na raspravi o izvješću realizacije projekta aglomeracije odlučili reći kako o toj točki dnevnoga reda više nećemo raspravljati – istaknuo je Luka Tarle.

– Spomenuo bih samo razliku od 65 milijuna kuna koju ćemo više platiti samo za pročistač u ovome projektu za nesposobnost, namještanje javnih natječaja, rodbinsko i člansko zapošljavanje, pogodovanja kao ključna načela velikogoričkog HDZ-a, a tu cijenu ćemo platiti mi građani. A o ostalom netransparentnom kreditnom zaduživanju da i ne govorim……

Kako je već i malom djetetu poznato da će zbog  HDZ-ov način upravljanja našim gradom pa i  povijesno najvećim projektom koji se provodi u Velikoj Gorici, benefit imati samo i  isključivo izabrana  smiješno mala interesna grupa građana.

Zato postaje sve realniji scenarij da će ogromnom ostatku naših građana jedini benefit kojega će od svega ovoga imati, biti dugotrajan grč u želucu i drastičan pad standarda življenja.

Kako sam napomenuo na prošloj konferenciji za medije „vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada“, kazao je šef goričkog SDP-a Luka Tarle.

 

 

 

Objava Luka Tarle, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica o aglomeraciji i izgradnji pročistača pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.