Prijava

Vaša prijava

Dodijeljene majstorske diplome: Majstorski ispit položilo 12 goričkih obrtnika

[]

diplome

U velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika održana je svečana dodjela majstorskih diploma. Majstorske diplome novim majstorima i majstoricama koji su položili majstorski ispit dobilo je i 12 goričkih obrtnika.

Novim majstorima iz Velike Gorice diplome je uručio predsjednik Udruženja obrtnika Velika Gorica Vladimir Birek.

Majstorske ispite je u proteklih godinu dana u organizaciji Obrtničke komore Zagreb uspješno je položilo 160 kandidata, a na svečanoj podjeli njih 75 preuzelo je svoju diplomu, izvijestili su iz Udruženja obrtnika Velike Gorice.

Osim kandidata s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije u organizaciji Obrtničke komore Zagreb majstorske ispite položili su  i kandidati s područja cijele Hrvatske, ali i inozemstva s obzirom da je majstorska diploma stečena u Hrvatskoj cijenjena i u zemljama EU te omogućuje veću konkurentnost i mobilnost na europskom tržištu rada.

Majstorska diploma je vrijednosni dokument koja je dokaz stručnosti i kvalitete te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, za otvaranje obrta-tvrtke, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja i veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

 

Objava Dodijeljene majstorske diplome: Majstorski ispit položilo 12 goričkih obrtnika pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.