Prijava

Vaša prijava

Počinju prijave za StartupVG Akademiju: Za šest mjeseci naučite nove vještine i postanite software tester i IT analitičar

[]

vještine

Ako želite steći nove vještine koje će vam pomoći u pronalaženju posla u IT sektoru, evo prilike.

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 7. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Software tester i IT analitičar.

– Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama, traje šest mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave od dva mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od četiri mjeseca. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori su tvrtke Pliva, King ICT i NavBiz. Planirani početak edukacije je tijekom rujna – izvijestili su iz goričke gradske uprave.

Za vrijeme trajanja programa polaznici prijavljeni u evidenciji HZZ-a primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza.

Prijaviti se možete do 24. srpnja. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon 098/917 05 87.

Objava Počinju prijave za StartupVG Akademiju: Za šest mjeseci naučite nove vještine i postanite software tester i IT analitičar pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.