Prijava

Vaša prijava

Gorički SDP na team buildingu u Čičkoj Poljani: Pridružio im se i šef stranke Peđa Grbin

[]

čičkoj poljani

Predsjedništva i Gradski odbor SDP Velika Gorica održali su u subotu sjednicu u Čičkoj Poljani. Nakon sjednice članovi su imali team building prije ljetne stanke na kojoj im se pridružio predsjednik SDP Hrvatske, Peđa Grbin.

Osim što je dao punu podršku radu goričkoj organizaciji u njenom radu, članove je pripremio i na vruću političku jesen, jer je problema koje tište hrvatskog građanina svakim danom sve više, izvijestili su iz goričkog SDP-a.

Predsjednik goričkog SDP-a Luka Tarle osvrnuo se na prvih pola godine vođenja stranke.

– Iz prve ruke mogu posvjedočiti predanosti i energiji svih tu okupljenih, a i onih koji nisu danas mogli doći. Stariji članovi pomažu nam iskustvom i staloženošću, dok mladi iskorištavaju svoja široka znanja i predani entuzijazam. Naša najveća snaga je upravo ta raznolikost i međusobna povezanost. Stoga se veselim svim budućim aktivnostima jer čvrsto vjerujem kako ćemo zajedno uspjeti revitalizirati zapuštene i neaktivne mjesne odbore, osnažiti članstvo i vratiti povjerenje ljudi u socijaldemokraciju – istaknuo je Tarle u Čičkoj Poljani.

Objava Gorički SDP na team buildingu u Čičkoj Poljani: Pridružio im se i šef stranke Peđa Grbin pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.