Prijava

Vaša prijava

Nesreća u Velikoj Gorici: Vozač pokupio biciklistu na križanju Matoševe i Zagrebačke ulice

[]

biciklisticu

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 10 sati u Velikoj Gorici teško je ozlijeđena 69-godišnja biciklista. Na nesretnu ženu naletio je 71-godišnji vozač koji je vozio  Fiat Doblo.

– Vozeći Ulicom Antuna Gustava Matoša u smjesu sjeveroistoka, vozač je dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, nije propustio sva vozila već je nastavio vožnju te skrenuo ulijevo i ušao u raskrižje.

Tada je naletio na bicikl kojim je upravljala 69-godišnjakinja, a kretala se biciklističkom stazom Zagrebačke ulice u smjeru jugoistoka te je dolazeći u raskrižje zadržavala smjer kretanja – izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 69-godišnjakinja, liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru „Sestre milosrdnice“.

 

Objava Nesreća u Velikoj Gorici: Vozač pokupio biciklistu na križanju Matoševe i Zagrebačke ulice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.