Prijava

Vaša prijava

Učenici osnovnih škola dobit će besplatne udžbenike i radne bilježnice, srednjoškolci 800 kuna za nabavu školskih potrepština

[]

škola

Učenici svih velikogoričkih osnovnih škola i ove godine će, uz besplatne udžbenike, dobiti i besplatne radne bilježnice i ostale nastavne materijale, poput likovnih mapa, zbirki zadataka i kutija za tehničke predmete, izvijestili su iz goričke gradske uprave nakon brojnih upita roditelja.

– Cilj nam je omogućiti našim učenicima što kvalitetnije školovanje, a roditeljima smanjiti troškove koliko god je to moguće. Iz tog razloga osiguravamo besplatne radne bilježnice za osnovnoškolce, dok će srednjoškolci dobiti 800 kuna jednokratne pomoći za nabavku školskih potrepština – izjavio je gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

Dodajmo kako i dalje Grad redovito osigurava stipendije učenicima u kategorijama uspješnosti, prema socijalnom statusu i stipendije za deficitarna zanimanja. Ujedno treba dodati kako dobivanje redovitih stipendija ne isključuje dobivanje jednokratnog iznosa od 800 kuna za nabavku školskih potrepština učenicima srednjih škola.

 

Objava Učenici osnovnih škola dobit će besplatne udžbenike i radne bilježnice, srednjoškolci 800 kuna za nabavu školskih potrepština pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.