Prijava

Vaša prijava

Što je sve potrebne za ugradnju solarne elektrane za kućanstva saznat ćete na predavanju u Gradskoj vijećnici

[]

solarne

Informativno predavanje na temu “Solarne elektrane za kućanstva” održat će u Gradskoj vijećnici Velike Gorice u ponedjeljak, 29. kolovoza. Predavanje organizira Grad Velika Gorica i Zelena energetske zadruga, a počinje u 17 sati.

– Naš tim će se pobrinuti da saznate sve informacije o uvjetima i procesu ugradnje, troškovima realizacije solarne elektrane, prilikama za sufinanciranje, isplativosti ulaganja, ali i odgovore na pitanja vezana uz vaše specifične uvjete – najavili su iz Zelene energetske zadruge.

Uz vlastitu solarnu elektranu, na godišnjoj razini u kućnom budžetu moguće je sačuvati do 85% dotadašnjeg troška električne energije. Korištenje solarne energije nas ujedno čini energetski neovisnijima te tako štiti od aktualne, ali i budućih kriza u području energetike. To vrijedi narednih 25 godina, koliko iznosi životni vijek jedne solarne elektrane. Ulaganje u vlastitu solarnu elektranu do sada se moglo isplatiti kroz 6 do 12 godina, no s porastom cijena energenata razdoblje povrata ulaganja postajat će sve kraće.

Prijaviti se možete ovdje.

 

 

Objava Što je sve potrebne za ugradnju solarne elektrane za kućanstva saznat ćete na predavanju u Gradskoj vijećnici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.