Prijava

Vaša prijava

Za klince koji vole pjevati, plesati i glumiti: Počinju upisi u školu mjuzikla Anina glazbaonica

[]

mjuzikla

Klinci koji vole pjevati, plesati i glumiti mogu se uključiti u školu mjuzikla u Aninoj glazbaonici, koja je prva i jedina takva škola u Velikoj Gorici. Program je namijenjen osnovnoškolcima koji gaje ljubav prema kazalištu i muzičkom filmu ili Disneyevim filmovima. Anina glazbaonica otvara novu sezonu i poziva roditelje da upišu djecu.

– Posebno ohrabrujemo dječake da nam se pridruže jer su muški izvođači važan dio ansambla. Program obuhvaća satove plesa, glume, zborskog pjevanja i individualne poduke pjevanja. Ovo godine pripremamo mjuzikl pisan samo za naš ansambl i premijerno ćemo ga izvesti na proljeće – kazala nam je Ana Lovrenčić.

mjuzikla
Foto: FB Anina glazbaonica

Predavačice su profesorica i pjevačica Ana Lovrenčić i plesačica Dora Antolić, obje s iskustvom u tom glazbeno-scenskom žanru te gosti predavači glumci, pjevači i logopedi.

Upisi su do 15. rujna, a mjesečna naknada iznosi 500 kuna. Za sve one koji ne znaju, Škola mjuzikla Anina glazbaonice nalazi se u Kurilovečkoj 2, iznad T-Coma.

mjuzikla

Objava Za klince koji vole pjevati, plesati i glumiti: Počinju upisi u školu mjuzikla Anina glazbaonica pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.