Prijava

Vaša prijava

Zbog dolaska turskog predsjednika Erdogana uvodi se posebna regulacija prometa na velikogoričkom području

[]

regulacija

Zagrebačka policija javlja da će tijekom srijede i četvrtka biti posebna regulacija prometa na području grada Zagreba i Velike Gorice. Zbog posjeta turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Hrvatskoj vrijedit će posebna regulacija prometa.

Policija moli građane da poštuju propise i budu strpljivi jer će povremeno dolaziti do prekida i preusmjeravanja prometa, a u centru Zagreba na nekim dijelovima bit će zabranjeno parkiranje.

– U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice. Zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostavit će se privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama “Stop – policija”, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo – objavila je zagrebačka policija.

Objavljene su i karte s obilaznim pravcima, a možete ih pogledati ovdje.

regulacija
Ilustracija: PUZ

 

 

 

Objava Zbog dolaska turskog predsjednika Erdogana uvodi se posebna regulacija prometa na velikogoričkom području pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda