Prijava

Vaša prijava

Gorički srednjoškolci: Otvorene prijave za dodjelu novčane naknade od 800 kuna koje daje Grad

[]

srednjoškolci

Gorički srednjoškolci od 7. rujna mogu podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade u iznosu od 800 kuna.

Učenici srednjih škola mogu dobiti novčanu naknadu pod uvjetom da su redovni učenici srednje škole i da imaju prebivalište na području Grada Velike Gorice, objavili su iz gradske uprave.

Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport podnose učenici samostalno, a za malodobne učenike njihovi roditelji/skrbnici.

Uz zahtjev se obvezno prilažu dokaz o prebivalištu učenika na području Grada Velike Gorice (preslika osobne iskaznice, uvjerenje o prebivalištu ili drugi dokaz o prebivalištu), presliku kartice tekućeg ili žiro računa učenika kojem se isplaćuje novčana naknada i dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole.

Učenici koji polaze Gimnaziju Velika Gorica, Ekonomsku školu Velika Gorica, Srednju strukovnu školu Velika Gorica i Zrakoplovno tehničku školu Rudolfa Perešina ne trebaju dostaviti potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole jer za njih postoji vjerodostojna evidencija škola.

Zahtjevi s dokazima podnose se radnim danom od 7. do 30. rujna u holu Gradske uprave, Trg kralja Tomislava 34, u vremenu od 9 do 15 sati. Zahtjev srednjoškolci mogu predati i u holu srednjoškolskog centra na adresi Ul. kralja S. Tomaševića 25, od 12 do 14sati. Također se mogu poslati na adresu elektroničke pošte: srednja@gorica.hr. Iz gradske uprave upozoravaju učenike koji će zahtjeve slati emailom da je dokumente potrebno skenirati, a ne slati fotografije.

 

Objava Gorički srednjoškolci: Otvorene prijave za dodjelu novčane naknade od 800 kuna koje daje Grad pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Obavijest o ostvarivanju prava na novčanu nakanadu

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda