Prijava

Vaša prijava

Centar za djecu i mlade upisuje u program Slovkići djecu s govorno-jezičnim teškoćama

[]

slovkići

U Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica od listopada kreće program Slovkići za djecu školske obveznike s govorno-jezičnim teškoćama te djecu školske obveznike s govorno-jezičnim teškoćama kojima je odgođen upis u prvi razred osnovne škole. Autorica i voditeljica programa je stručna suradnica Vanja Uzelac, mag. logoped.

– Specifični ciljevi programa usmjereni su na poticanje predvještina čitanja i pisanja te jezičnog izražavanja i razumijevanja kod djece s govorno-jezičnim teškoćama predškolske dobi. U program se planiraju  uključiti i roditelji s ciljem osnaživanja te dobivanja korisnih savjeta o tome kako pristupiti i kvalitetno sudjelovati u pripremi djeteta s govorno-jezičnim teškoćama za polazak u školu – najavili su iz Centra.

Prijave roditelja za upis djece u grupu Slovkići kao i sve dodatne informacije primaju se do 7. listopada na mobitel 091/6231-734, telefon 6231-734, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili preko FB stranice Centra za djecu, mlade i obitelj.

 

Objava Centar za djecu i mlade upisuje u program Slovkići djecu s govorno-jezičnim teškoćama pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.