Prijava

Vaša prijava

Gastro Turopolja: Prijavite svoju ekipu za izbor najbolje turopoljske kotlovine

[]

kotlovine

Sredinom listopada održat će se Gastro Turopolja na kojem će se ove godine birati i najbolja turopoljska kotlovina.

– Nakon dvogodišnje pauze, na Gastro Turopolja vraća se svima omiljeno natjecanje u izboru najbolje turopoljske kotlovine. U sklopu Nedjeljnog turopoljskog ručaka, koji će se ove godine održati 16. listopada na prostoru oko Muzeja Turopolja, svoje specijalitete će predstaviti lokalni ugostitelji, velikogoričke udruge, društva žena i učenici velikogoričkih srednjih škola, a velik broj dobrovoljnih vatrogasnih društava i udruga iz cijelog Turopolja sudjelovat će u tradicionalnom izboru u pripremi najbolje turopoljske kotlovine – najavili su iz Turističke zajednice.

Prijave se primaju do 23. rujna na e-mail tzvg@tzvg.hr ili osobno u ured Turističke zajednice. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 01 6221 666.

Prijaviti se mogu udruge građana koje trebaju osigurati kotao i svu potrebnu opremu za pripremanje turopoljske kotlovine, svinjsko meso i kobasice po svakoj prijavljenoj grupi za  najmanje 50 porcija i povrće i začine za pripremu kotlovine.

Prikupljene donacije za kotlovinu ostaje udruzi.

Turistička zajednica osigurava radni stol s klupom, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, kutiju za prikupljanje donacija te potrebnu dokumentaciju za inspekciju.

A čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri.

 

 

Objava Gastro Turopolja: Prijavite svoju ekipu za izbor najbolje turopoljske kotlovine pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.