Prijava

Vaša prijava

U nedjelju dođite na prvi Oldtimer show Turopolje: Čekaju vas povijesni automobili, motorkotači, bicikli i puno dobre zabave

[]

Velika Gorica u nedjelju, 18. rujna ugostit će Oldtimer show, izložbu namijenjenu svim ljubiteljima starodobnih vozila, ali i svima onima koji će to tek postati.

Posjetitelji će na izložbi moći vidjeti više od stotinu starodobnih povijesnih automobila, motorkotača, bicikla, poljoprivrednih strojeva i statičnih motora koji će ispuniti prostor oko Muzeja Turopolja.

Najmlađe očekuje pregršt aktivnosti s igraonicama, mini vatrogastvo, dječje utrke s biciklima bez pedala. Posebnu zanimljivost ponudit će vojni kamp američke vojske iz Drugog svjetskog rata i izložba replika oružja, a moći ćete se okušati i u gađanju iz airsoft oružja.

Neće nedostajati niti gastronomske ponude i zabavnog sadržaja uz Saturnus bend, Puhački orkestar DVD Velika Gorica i Plesni klub Barbara, a bit će tu i obrtnički sajam s ponudom velikogoričkih obrtnika i OPG-ova.

Organizator je Oldtimer klub Turopolje, a događanja možete posjetite od 15 do 20 sati na Trgu kralja Tomislava.

U Muzeju Turopolja do 19. rujna možete pogledati i izložbu o Tvornici motora Zagreb.

oldtimer
Foto: Oldtimer klub Turopolje

 

 

Objava U nedjelju dođite na prvi Oldtimer show Turopolje: Čekaju vas povijesni automobili, motorkotači, bicikli i puno dobre zabave pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Obavijest