Prijava

Vaša prijava

MORH traži vojnike i mornare: Primaju 410 kandidata u vojnu službu, u Velikoj Gorici 25 i 3 u Velikoj Buni

[]

vojnike

Ministarstvo obrane raspisalo je javni natječaj za ugovorni prijam vojnika i mornara u dvogodišnju vojnu službu. Služba počinje 15. studenog, a MORH će primiti 410 kandidata, odnosno kandidatkinja.

Probni rad traje šest mjeseci, a kandidati moraju imati završeno srednjoškolsko obrazovanje, najviše navršenih 30 godina života do kraja 2022. i završen program dragovoljnog vojnog osposobljavanja, izvijestio je MORH.

Kandidati mogu iskazati interes za pojedina mjesta službe, odnosno rod/struku po prioritetima čime postoji mogućnost rasporeda bliže mjestu stanovanja, a mogući raspored bit će u skladu sa stečenom vojnostručnom specijalnosti i potrebama Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Među mjestima gdje će biti primljeni kandidati je i Velika Gorica za koju je predviđeno 25 novih vojnika u službi te Velika Buna, tri mjesta.

Objava MORH traži vojnike i mornare: Primaju 410 kandidata u vojnu službu, u Velikoj Gorici 25 i 3 u Velikoj Buni pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.