Prijava

Vaša prijava

Prognoza vremena za Veliku Goricu i okolicu: Pred nama je kišovit tjedan sa samo jednim danom predaha od oborina

[]

nevrijeme

Kiša koja je još u nedjelju počela padati na velikogoričkom području obilježit će i čitav tjedan koji je pred nama. Vidljivo je to iz prognoze vremena Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Evo prognoze za ponedjeljak za zagrebačko i velikogoričko područje:
Promjenljivo do pretežno oblačno. Povremeno kiša, a u noći i ujutro lokalno i pljuskovi s grmljavinom. Vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 13, a najviša dnevna oko 19 °C.

Za ponedjeljak je upaljen i žuti meteoalarm za naš dio Hrvatske:
Lokalno mogući izraženiji pljuskovi i grmljavina. Vjerojatnost grmljavine veća od 60%.
BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom.

Tjedan će se uglavnom nastaviti u istom tonu. U noći s ponedjeljka na utorak nakratko će prestati kiša, ali je moguća pojava magle pa treba biti oprezan u prometu. Sutrašnji dan će, kao i današnji, obilježiti kiša, dok se u srijedu očekuje poboljšanje i svojevrsni predah od oborina.

Srijeda bi, dakle, trebala biti sunčana, a oblaci bi se trebali pojaviti u popodnevnim satima. Najviša temperatura doseći će 18 stupnjeva Celzijevih. Slična temperatura zraka ostat će i u četvrtak, ali bit će ponovno kišnih razdoblja. U petak poneki stupanj manje u zraku i, pogađate, kiša.

Tjedan će završiti promjenjivo s tmurnom i povremeno kišnom subotom, ali bi nedjelja mogla biti bez oborina.

Objava Prognoza vremena za Veliku Goricu i okolicu: Pred nama je kišovit tjedan sa samo jednim danom predaha od oborina pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.