Prijava

Vaša prijava

Velikogoričani, pozor: Danas oko podneva kroz naš grad prolazi biciklistički CRO Race 2022 pa se očekuje kratko zatvaranje prometa

[]

cro race

CRO Race 2022, velika biciklistička utrka po Hrvatskoj, danas ulazi u završnu etapu koja prolazi kroz Zagrebačku županiju i Zagreb. Ta posljednja etapa kreće u Svetoj Nedelji na Trgu Ante Starčevića u 11.10 sati, a završava u Zagrebu na Trgu Republike Hrvatske u zoni Hrvatskog narodnog kazališta oko 15 sati, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Biciklisti će do Velike Gorice stići Ulicom SR Njemačke i Zagrebačkom cestom (po kojoj prolazi, među ostalim, i linija 268), nakon prolaska pokraj Velike Mlake i zračne luke u naš će grad ući Ulicom Lj. Posavskog, nastavit će Ulicom Matice Hrvatske a prije skretanja u Sisačku (kod Mon Amija i Pivnice Turopolje) okrenut će u Zagrebačku ulicu do Muzeja Turopolja nakon kojeg će skrenuti prema Crkvi NBDM i nastaviti do križanja kod hotela Garden Hill. Tamo će skrenuti u Rakarsku ulicu, pa će ući na Aveniju Ivana Pavla II. i potom skrenuti na goričku obilaznicu i nastaviti prema Domovinskom mostu.

Biciklisti se u Buzinu očekuju oko 11:45 sati, dok bi područje Velike Gorice CRO Race kolona trebala napustiti negdje nakon podneva. Poslije toga promet u našem gradu trebao bi se vratiti u normalu. Tako je, podsjetimo, bilo i tijekom lanjske biciklističke utrke.

Izvor: CRO Race

 

Objava Velikogoričani, pozor: Danas oko podneva kroz naš grad prolazi biciklistički CRO Race 2022 pa se očekuje kratko zatvaranje prometa pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.