Prijava

Vaša prijava

Stručnjaci iz protueksplozijskog odjela pregledali teren u Istarskoj ulici: Pronađeno streljivo i dvije ručne bombe

[]

streljivo

U Istarskoj ulici u Velikoj Gorici tijekom protueksplozijskog pregleda terena policija je pronašla više komada streljiva te ostatke dvije ručne bombe koje su uništene bez opasnosti za živote i imovinu građana, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

Podsjetimo, u četvrtak je 56-godišnjak u Istarskoj ulici radnim strojem čistio svoje zemljište. Prikupljeni materijal sakupio je na hrpu, a potom sve to zajedno zapalio nakon čega je došlo do više eksplozija. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Tada su na teren izišli pripadnici protueksplozijskog odreda kako bi pregledali cijeli teren.

Iz policije pozivaju i apeliraju na sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

Građani ne trebaju nositi oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje već se trebaju javiti na broj telefona 192 nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.

Spriječimo tragediju, budite odgovorni prema sebi i bližnjima, poručuju iz policije.

 

 

 

 

 

 

Objava Stručnjaci iz protueksplozijskog odjela pregledali teren u Istarskoj ulici: Pronađeno streljivo i dvije ručne bombe pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.