Prijava

Vaša prijava

Uključite se s prijedlozima u izradu proračuna Velike Gorice za sljedeću godinu

[]

proračuna

Iz gradske uprave pozvali su Velikogoričane da se uključe u izrada prijedloga proračuna za sljedeću godinu ispunjavanjem anketnog upitnika.

– I ove godine svim građanima je omogućeno da se uključe u izradu prijedloga proračuna ispunjavanjem online ankete – poručili su iz Grada.

– Pozivam sve sugrađane da se svojim prijedlozima uključe u izradu Proračuna Grada Velike Gorice za 2023.. Proračun punimo svi zajedno, zato i u njegovoj izradi trebamo svi zajedno sudjelovati – kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

U anketi za čije će vam ispunjavanje biti potrebno svega nekoliko minuta možete ocijeniti važnost proračunskih izdvajanja za određena područja, ocijeniti važnost sadašnjih i mogućih projekata i programa, navesti za koje stavke mislite da je potrebno povećati ili smanjiti proračunska izdvajanja, a na kraju možete i sami navesti projekte i programe za koje mislite da su bitni za Veliku Goricu.

Anketa se može popuniti do 11. studenoga 2022.

Objava Uključite se s prijedlozima u izradu proračuna Velike Gorice za sljedeću godinu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.