Prijava

Vaša prijava

Spremite se na gužve: Uvodi se posebna regulacija prometa u Velikoj Gorici i Zagrebu u ponedjeljak i utorak

[]

U ponedjeljak, 24. listopada i utorak, 25. listopada u Zagrebu se održava Prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme, a zbog čega se na području Velike Gorice i Zagreba očekuje dolazak i boravak većeg broja predsjednika/ca Parlamenata i Parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija.

– Zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostavit će se privremena regulacija prometa te tom prilikom može dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika – najavili su iz policije.

Ilustracija: Policija

Na području užeg centra Zagreba, 25. listopada od 6 sati do 22 sata, uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

Iz policije pozivaju građane, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa. Također, pozivamo građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama, kažu iz Policijske uprave zagrebačke.

Objava Spremite se na gužve: Uvodi se posebna regulacija prometa u Velikoj Gorici i Zagrebu u ponedjeljak i utorak pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.