Prijava

Vaša prijava

Stigao je i taj dan: HEP-Toplinarstvo napokon pali grijanje u goričkim zgradama

[]

grijanje

Od danas će radijatori u goričkim zgradama koje se griju preko Toplane napokon biti topli. Iz HEP-Toplinarstva su najavili da će započeti s uključivanjem grijanja za približno 130 tisuća krajnjih kupaca u Velikoj Gorici, Zagrebu, Osijeku, Sisku, Samoboru i Zaprešiću.

Proces uspostavljanja isporuke toplinske energije za grijanje u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave traje približno tri do četiri dana.

– HEP-Toplinarstvo poziva manji dio krajnjih kupaca koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje – navode iz tvrtke.

Ogrjevna sezona 2022./2023. završit će najkasnije 15. svibnja 2023. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.

HEP-Toplinarstvo ove je godine u Velikoj Gorici izgradilo 1,5 kilometara nove toplovodne trase.

 

 

 

Objava Stigao je i taj dan: HEP-Toplinarstvo napokon pali grijanje u goričkim zgradama pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.