Prijava

Vaša prijava

U četvrtak se otvara STOP SHOP u Velikoj Gorici: Pripremili su nagradne igre, zabavni program i popuste za kupce

[]

shop

Sve je spremno za otvorenje prvog velikog trgovačkog centra u Velikoj Gorici. STOP SHOP, u Ulici Ljudevita Posavskogg 47 pored Goričanke, otvara se u četvrtak u 11 sati uz nastup Folklornog ansambla Turopolje.

– Pozivamo sve građane Velike Gorice i okolice da nam se pridruže na svečanom otvorenju. Unutar našeg novog retail parka u Velikoj Gorici, moći ćete shoppingirati u trgovinama KiK, Plodine, posteljina.hr, PEPCO Hrvatska, NKD Hrvatska, Deichmann, Sinsay, Optika Anda, New Yorker, dm drogerie markt, ZOO CITY i Hervis Sports te popiti kavu u caffe baru YES.

shop
Foto: FB STOP SHOP

Pripremili smo nezaboravan program u kojem će uživati cijela obitelj. Dok mame „istražuju“ ponudu u trgovinama, očevi mogu s klincima svratiti do zabavnog dijela našeg parka gdje ih očekuju dvorci na napuhavanje lego i “vodeni svijet“, staza s eko automobilima, igre kinetičkim pijeskom, kreativni kutak za crtanje, interaktivni hit lit poligon, cash box, stijena za slobodno penjanje, magični klaun Balonko i umjetnica na štulama – poručili su iz STOP SHOP-a.

Na otvorenju će govoriti gradonačelnik Krešimir AčkarJoško Piteša, manager STOH SHOP-a za Hrvatsku.

Građani koji dođu na otvorenje mogu se okušati u igri “kolo sreće”, za dobar ugođaj zadužen je DJ, dok će se za okrijepu pobrinuti vrhunski koktel majstor.

 

 

 

Objava U četvrtak se otvara STOP SHOP u Velikoj Gorici: Pripremili su nagradne igre, zabavni program i popuste za kupce pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Naša prva mobilnost u Grčkoj