Prijava

Vaša prijava

Počele prijave za najam kućica na ovogodišnjem Adventu: Ugostitelji i obrtnici, javite se

[]

najam

Iz Udruženja obrtnika pozivaju zainteresirane da se prijave za najam ugostiteljskih kućica i kućica za prodaju ostalih proizvoda na ovogodišnjem Adventu.

Advent u Gorici održava se u Parku Plemenite općine turopoljske kod Muzeja Turopolja od 26. studenog do 31. prosinca. Ljubitelji klizanja i ove godine moći će uživati na klizalištu  površine 300 m2.

U ponudi za najam je sedam ugostiteljskih kućica i šest kućica za ostalu ponudu. Cijene su sljedeće: jedna velika kućica dimenzija (4mx3m) može se unajmiti po cijeni od 12.500 kuna (u cijenu uračunat PDV), za manje kućice dimenzija (2,5mx2,5m) potrebno je izdvojiti 9.375 kuna. Takvih kućica se nudi šest. Za ostalu ponudu također se nudi šest kućica  dimenzija 1,5mx2m po cijeni od 1.500 kuna za kućicu.

U cijenu je uključen najam prostora, kućice i struja za sve dane adventa. Ugostiteljske kućice imaju na raspolaganju struju od 8 kWh, a ostali 2,5 kWh.

Zainteresirani se mogu predbilježiti u Udruženju obrtnika Velika Gorica e-mailom ili osobno po principu najbrža prijava. Za sve druge informacije možete se javiti na broj telefona 01 6222 110.

 

 

 

Objava Počele prijave za najam kućica na ovogodišnjem Adventu: Ugostitelji i obrtnici, javite se pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.