Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica domaćin Turističke burze PUT: Stižu turistički djelatnici i novinari iz Hrvatske i nekoliko europskih zemalja

[]

burze

Velika Gorica bit će domaćin ovogodišnje Turističke burze PUT koja okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji, a ovogodišnje izdanje bit će od 28. do 30. studenog u našem gradu. Domaćin će biti Turistička zajednica Zagrebačke županije.

– Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem – ističu organizatori iz Udruge hrvatskih putničkih agencija – UHPA.

Na lanjskoj burzi unatoč pandemiji, sudjelovalo je 175 predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Slovačke i Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija.

Tijekom održavanje burze bit će dodijeljene i nagrade Simply the best, koje za inovativnost i kreativnost u turizmu već 14 godina dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i poslovno turistička burza PUT.

Podsjetimo, Turistička zajednica Velike Gorice prošle godine dobila je nagradu u kategoriji Novi projekt u turizmu. Nagrađen je Centar za posjetitelje Velike Gorice.

Objava Velika Gorica domaćin Turističke burze PUT: Stižu turistički djelatnici i novinari iz Hrvatske i nekoliko europskih zemalja pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.