Prijava

Vaša prijava

Za ljubitelje čitanja i fotografije: Gradska knjižnica organizira foto natječaj “Knjiga u božićnom ruhu”

[]

knjiga

Gradska knjižica organizira prigodan foto natječaj za svoje članove pod zivom “Knjiga u božićnom ruhu“. Tri najljepše i najmaštovitije fotografije nagradit će knjigama popularnih naslova.

– Stiže nam Božić i vrijeme radosti, nade, topline i darivanja! Ovog adventa Središnji odjel GKVG za svoje je članove pripremio foto natječaj od 28. studenog do 23. prosinca. Tema natječaja je „Knjiga u božićnom ruhu“ – najavili su iz knjižnice.

Sve što trebate napraviti je fotografirati svoju omiljenu knjigu ili štivo koje trenutno čitate u zimskom ili blagdanskom ozračju. Ako čitate uz toplu dekicu i šalicu čaja, uz svjetlost svijeća adventskog vijenca ili možda vani uz pokoju pahulju snijega, napravite fotografiju i pošaljite je na mail: posudba@knjiznica-vg.hr, s naznakom Za foto natječaj. Uz to, pripazite da veličina fotografije ne prelazi 2MB, ističu iz knjižnice.

Imena dobitnika objavit će na društvenim mrežama 23. prosinca.

knjiga

Objava Za ljubitelje čitanja i fotografije: Gradska knjižnica organizira foto natječaj “Knjiga u božićnom ruhu” pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.