Prijava

Vaša prijava

Promocija knjige Slave Mandurića “Rim, Vatikan i hrvatski tragovi u Rimu“ u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta

[]

rim

Predstavljanje knjige Slave Mandurića “Rim, Vatikan i hrvatski tragovi u Rimu“ održat će se u srijedu, 23. studenog od 18 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta.

Slavo Mandurić je turistički vodič koji 30 godina vodi grupe na hodočašća po Rimu i Vatikanu.

– Otkako je u studentskim danima upoznao Rim stalno se vraća u ovaj grad. Ubrzo je postalo jasno da je zanimanje vodiča po Vječnom gradu upravo ono što radi vrlo uspješno i što će ga vraćati u taj prekrasan grad još bezbroj puta. Potvrđuje to više od 600 grupa hodočasnika iz cijele Hrvatske, BiH, Njemačke, Australije i brojnih drugih zemalja u kojima žive Hrvati, a koje su obišle Rim i potražile u njemu hrvatske tragove upravo u pratnji Slave Mandurića .- ističu iz Gradske knjižnice, koja je organizirala promociju knjige,

O knjizi će govoriti velečasni Robert Šreter, župnik Župe sv. Mirka iz Šestina i Mario Raguž, pisac i novinar HRT-a, a moderatorica je Lidia Capković Martinek.

Predstavljanje knjige svojim će glazbenim nastupom obogatiti Gradski zbor “Franjo pl. Lučić.

rim

Objava Promocija knjige Slave Mandurića “Rim, Vatikan i hrvatski tragovi u Rimu“ u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.