Prijava

Vaša prijava

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava: Traže dvije osobe sa srednjom stručnom spremom, posao je na neodređeno

[]

kontrola

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži administratora knjigovodstva i administrativnog tajnika s mjestom rada u Velikoj Gorici. Administrator knjigovodstva bit će odgovoran za knjigovodstvenu dokumentaciju i knjiženje poslovnih promjena iz svoje domene. Administrativni tajnik bit će odgovoran za učinkovito, kvalitetno i pravovremeno obavljanje administrativnih poslova Centra oblasne kontrole, navodi se u oglasu.

Budići zaposlenik treba biti proaktivan, savjestan i odgovoran s pozitivnim pristupom suradnicima i visokim profesionalnim i etičkim standardima.

Za ovaj posao traži se srednja stručna sprema odgovarajuće struke (društveno usmjerenje), poznavanje engleskog jezika, domovnica ili dokaz o državljanstvu države članice Europske unije.

Posao je na neodređeno vrijeme, nude kontinuirano usavršavanje i razvoj, pozitivno i motivirajuće radno okruženje i tim te niz poticajnih pogodnosti.

Natječaj je otvoren do 29. studenog. Kandidati će biti testirani. Pozivi na testiranje bit će upućeni e-poštom ili telefonom. Za kandidate koji se ne odazovu pozivu na testiranje smatrat će se da su povukli prijavu na oglas. Prije potpisivanja ugovora o radu izabrani kandidati bit će upućeni na liječnički pregled, navodi se u oglasu.

 

 

 

 

Objava Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava: Traže dvije osobe sa srednjom stručnom spremom, posao je na neodređeno pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.