Prijava

Vaša prijava

Eko festival u Srednjoj školi: Još danas možete nabaviti ekološke prehrambene proizvode od domaćih proizvođača

[]

eko

Na dvodnevnom eko festivalu koji se održava u Srednjoj školi izlaže 29 izlagača iz cijele županije, ali i susjednih županija. Zdrave eko proizvode možete kupiti još danas zadnjeg dana festivala.

Velika Gorica je odabrana za održavanje ovog festivala jer ima sve preduvjete da postane najbolji ekološki grad u Hrvatskoj. Svaki peti upisani u Upisnik ekoloških poljoprivrednika dolazi upravo iz Velike Gorice.

eko

– Zagrebačka županija želi biti vodeća zelena županija koja svoj razvoj temelji na razvoju ekološke inovativne proizvodnje hrane. Ovim festivalom želimo promovirati ekološku proizvodnju, okupiti proizvođače i upoznati potrošače s proizvodima, ali i da probudimo tu svijest o zdravijem i kvalitetnijem kao i da se to proizvodi kod nas u županiji – poručio je  Josip Kraljičković, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije.

Eko festival su organizirali Turistička zajednica Velike Gorice, Zagrebačka županije i Udruga za razvitak ekološke poljoprivrede, zaštite okoliša i ruralnog prostora Z-EKO.

I danas posjetitelje čekaju brojne degustacije ekoloških proizvoda od meda, sokova i drugih bezalkoholnih pića, a na samom kraju će biti i degustacija iznenađenja. Festival je otvoren do 13 sati.

eko

eko

Objava Eko festival u Srednjoj školi: Još danas možete nabaviti ekološke prehrambene proizvode od domaćih proizvođača pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.