Prijava

Vaša prijava

Počinje Turistička burza PUT: U naš grad stižu brojni domaći i inozemni stručnjaci iz turizma

[]

burza

Vlasnici agencija, direktori hotela, zaposlenici u ugostiteljstvu, predstavnici turističkih zajednica, novinari koji prate turizam, svi oni stižu u ponedjeljak u Veliku Goricu. Naime, naš grad je ove godine domaćin Turističke burze PUT.

Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji, a ovogodišnje izdanje bit će od 28. do 30. studenog u Velikoj Gorici. Domaćin će biti Turistička zajednica Zagrebačke županije.

– Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem – ističu organizatori iz Udruge hrvatskih putničkih agencija – UHPA.

Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije ističe kako je ovaj  događaj velika prilika za turističku promidžbu našega kraja.

– Posebno sam sretna zbog moje Velike Gorice što smo uspjeli privući pozornost turističkih agenata koji će u svoje ponude staviti i brojne lokacije iz našeg grada, ali i drugih destinacija u županiji. Ovaj je događaj jedan veliki vjetar u leđa našem radu. Mi smo u Zagrebačkoj županiji fokusirani na kvalitetnu ponudu koja će našeg gosta ponovno vratiti u naš kraj. Želja nam je stvoriti trajan sustav vrijednosti i standard kvalitete te pokazati da možemo biti održiva destinacija – poručila je Ivana Alilović.

Tijekom održavanje burze bit će dodijeljene i nagrade Simply the best, koje za inovativnost i kreativnost u turizmu već 14 godina dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i poslovno turistička burza PUT.

Podsjetimo, Turistička zajednica Velike Gorice prošle godine dobila je nagradu u kategoriji Novi projekt u turizmu. Nagrađen je Centar za posjetitelje Velike Gorice.

 

 

 

 

Objava Počinje Turistička burza PUT: U naš grad stižu brojni domaći i inozemni stručnjaci iz turizma pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.