Prijava

Vaša prijava

Sve je spremno za otvorenje Adventa u Velikoj Gorici: U subotu se otvara klizalište i pjevat će bivši Novi fosili

[]

adventa

Stigli smo do najljepšeg mjeseca u godini – prosinca, mjeseca koji nas uvodi u božićno blagdansko raspoloženje, dolazak zime i prvih pahulja snijega, ali i u brojna društvena događanja. U centru Velike Gorice u zraku se već osjeća miris medenjaka, fritula, kobasica i kuhanog vina. Užurbano se postavljaju kućice, gradi se dječje Božićno selo, slaže se prigodna rasvjeta, uređuje se Park Plemenite općine turopoljske kako bi sve zablistalo za vikend kada se otvara Advent u Velikoj Gorici.

U središnjem gradskom parku od subote, 3. prosinca moći ćete uživati u klizanju i nikad bogatijoj gastronomskoj ponudi. U ponudi su domaći turopoljski štrukli s makom kao turopoljska verzija poznatih germknedli, bavarske kobasice, peciva sa zeljem i buncekom, fritule, kuhano vino i gin, tople rakije te još mnogo toga.

Klizalište se otvara u subotu u 17 sati, u Parku Plemenite općine turopoljske uz prigodan program na ledu. U 18 sati pali se druga adventska svijeća na Trgu Stjepana Radića.

Kako bi sve prošlo u najboljoj mogućoj zabavi i veselju, Međunarodna Zračna luka Zagreb svim sugrađanima Velike Gorice poklanja veliki koncert – Sanja, Marinko i Zec! Zabavite se uz najveće hitove Novih fosila: Košulja plava, Saša, Djeca ljubavi, Milena, Dobre djevojke, Da te ne volim – poručili su iz Turističke zajednice.

Neodoljivo Božićno selo otvoreno je do kraja prosinca

Istog dana otvara se i adventski sajam na kojem ćete pronaći svakakve sitnice za sebe i svoje najmilije, a najveselije će zasigurno biti u Božićnom selu gdje će i ove godine svakog dana od 4. do 31. prosinca vrijedni vilenjaci i tete pričalice pripremiti raznovrstan program za mališane.

Park Plemenite općine turopoljske tako će postati pravi Vilenjački poligon, gdje će mališani moći sudjelovati u raznim igraonicama, radionicama, pogledati raznolike lutkarske i mađioničarske predstave. Djeda Božićnjaka nemojte čekati doma, potražite ga u Božićnom selu, a pisma u kojima će se sakriti najljepše blagdanske želje pisat će se u nekoliko termina uz pričanje čarobnih priča. Izrađivanje božićnih ukrasa, oslikavanje lica, izrada blagdanskih čestitki dio su programa u kojima podjednako mogu uživati mali, ali i veliki te pokazati svoju kreativnost, a možda i izraditi poklon koji će svojim najmilijima ostaviti ispod jelke.

Program u Božićnom selu počinje od nedjelje, 4. prosinca od 10 sati. Pridružite se veselim vilenjacima kod Muzeja Turopolja jer vam ove nedjelje pripremaju najzabavniji program za vaše klince i klince: Sportske Vilenjačke igraonice by Klokan sport, djeca mogu pogledati predstavu LJUBICA ZUBICA, Igramo se cijeli dan / pisanje pisma Djedu Božićnjaku, SOBovanje i potraga za crvenim nosom, Teta Pričalica, samo je dio programa koji se nudi.

Radno vrijeme klizališta je radnim danom od 15 do 22 sata, a u dane vikenda i školskih praznika od 8 do 22 sata. Cijena klizanja iznosi 20 kuna ako imate svoje klizaljke ili 25 kuna ako plaćate ulaznicu i klizaljke.

 

 

 

Objava Sve je spremno za otvorenje Adventa u Velikoj Gorici: U subotu se otvara klizalište i pjevat će bivši Novi fosili pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.