Prijava

Vaša prijava

Uzbuna širom Hrvatske: Zbog dojava o postavljenim bombama evakuirani sudovi. Prijeteća poruka stigla i u Veliku Goricu

[]

bombama

Zbog dojava o postavljenim bombama danas su evakuirani brojni sudovi širom Hrvatske. Prijeteću dojavu dobio je i sud u Velikoj Gorici.

Obavljenim pregledom u Velikoj Gorici, Sesvetama i u Zagrebu, Zrinjevac nisu potvrđeni navodi iz dojave o eksplozivnoj napravi.

U jutarnjim satima Policijska uprava zagrebačka je u kratkom razdoblju zaprimila informaciju o više anonimnih dojava o navodnim postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela na području grada Zagreba i okolice. Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti – objavili su iz policije.

– Anonimne dojave se odnose na navodno postavljene eksplozivne naprave u većem broju objektima/zgradama pravosudnih tijela na područjima 18 od 20 policijskih uprava sa sjedištima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Bjelovaru, Sisku, Varaždinu, Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Karlovcu, Gospiću, Puli, Virovitici, Čakovcu i Koprivnici – navode iz MUP-a.

Podsjećamo sve građane na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192.

Objava Uzbuna širom Hrvatske: Zbog dojava o postavljenim bombama evakuirani sudovi. Prijeteća poruka stigla i u Veliku Goricu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.