Prijava

Vaša prijava

Gradi se Poduzetnički inkubator: Projekt je vrijedan 26,1 milijun kuna, a bit će završen do kraja sljedeće godine

[]

inkubator

Do kraja sljedeće godine trebao bi biti izgrađen Poduzetnički centar u Velikoj Gorici u Podložnici. Projekt izgradnje vrijedan je 26,1 milijun kuna od toga je 21,2 milijuna kuna dobiveno iz europskih fondova.

Radovi su započeli sredinom listopada, a u srijedu je gradilište obišao gradonačelnik Krešimir Ačkar s pročelnikom Domagojem Ilečićem.

– Cilj projekta je podići razinu pozitivne poduzetničke klime i rasta zapošljavanja na širem području grada – poručio je gradonačelnik.

Unutar inkubatora nalazit će se 31 ured namijenjen poduzetnicima, 24 radna mjesta u zajedničkom radnom prostoru za poduzetnike početnike, dvije manje dvorane za sastanke, velika modularna dvorana ukupnog kapaciteta 150 mjesta sa svom popratnom opremom i tehnikom. Predviđene su tri prostorije (mini labovi) za smještaj specijalizirane opreme (ICT) koju će moći koristiti svi korisnici inkubatora.

Poduzetnički inkubator zasigurno će značajno doprinijeti razvoju poduzetništva na području našeg grada.

inkubator

inkubator

 

Objava Gradi se Poduzetnički inkubator: Projekt je vrijedan 26,1 milijun kuna, a bit će završen do kraja sljedeće godine pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.