Prijava

Vaša prijava

Hrvatski Crveni križ i Kaufland organiziraju akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda za socijalno ugrožene građane

[]

građane

Hrvatski Crveni križ sa svojim gradskim društvima i u suradnji s trgovačkim lancem Kaufland do 15. prosinca provodi akciju „Vaš dar za pravu stvar“. Tijekom akcije prikupljat će se prehrambeni proizvodi (sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juhe u vrećici, riblje i mesne konzerve) za socijalno ugrožene građane.

– Čitav tjedan u poslovnici Kauflanda u Velikoj Gorici bit će postavljena košara Crvenog križa u kojoj građani mogu ostaviti prehrambene namirnice. Kako bi potaknuli građane na doniranje, povremeno će na ulazu u Kaufland biti prisutni i volonteri koji će dijeliti letke s popisom proizvoda koji su u ovom trenutku najpotrebniji, najavili su iz Hrvatskog Crvenog križai.

Već nekoliko godina zaredom u poslovnicama Kauflanda se tri puta godišnje postavljaju košare za prikupljanje namirnica koje Hrvatski Crveni križ potom dijeli socijalno ugroženim korisnicima. Kupci tako redovito imaju mogućnost pomoći ljudima u potrebi.

U 2020. godini građani su donirali namirnice u vrijednosti od 190.136,30 kuna, a u prošloj godini u vrijednosti od 156.358,70 kuna.

Hvala svim građanima koji su odvojili namirnice iz svojih košarica i donirali ih potrebitima – porčuju iz Hrvatskog Crvenog križa.

 

 

 

Objava Hrvatski Crveni križ i Kaufland organiziraju akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda za socijalno ugrožene građane pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.