Prijava

Vaša prijava

Dječja predstava Tvornice Lutaka: Tri kralja ispričat će nam priču o Isusovu rođenju

[]

kralja

Dječju predstavu Tri kralja Tvornice Lutaka možete pogledati u nedjelju, 11. prosinca od 17 sati u dvorani Gorica. Iz Tvornice Lutaka dolazi još jedan odličan projekt u kojem će uživati klinci.

Tri mudraca – Baltazar, Gašpar i Melkior vode nas u Betlehem u razdoblje od 2000 godina kako bi nam ispričali priču o Isusovu rođenju.

Redateljica je Petra Radin,  a glume Luka Petrušić (Kazalište Kerempuh), Matija Šakoronja (Kazalište Kerempuh) i Marko Hergešić ( Kazalište Žar ptica).

– Kada govorimo o Božiću, najčešće nudimo predstave s Djedom Mrazom, sobovima, vilenjacima i patuljcima. Tu i tamo proleti neki jeti, snjegović, božićna jelka ili Baka Mraz. No, nitko od nas se zapravo ne hvata u koštac s pravim značenjem riječi – Božić. Mali Bog, Božić, rođenje Isusovo ima svoju priču. I ona nadahnjuje iz kojeg god kuta gledamo. Toliko prostora za stvaralaštvo i toliko priča za predstave – stoji u najavi predstave.

 

Objava Dječja predstava Tvornice Lutaka: Tri kralja ispričat će nam priču o Isusovu rođenju pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Državno Natjecanje iz geografije